×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χαρδαλιάς: «Το 83% των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι εγχώρια»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Χαρδαλιάς: «Το 83% των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι εγχώρια»


Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε την εβδομαδιαία ενημέρωσή του για τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν ανακοινώσεις για νέα μέτρα, αλλά πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στους εκπροσώπους του Τύπου: «Η μετάδοση οφείλεται στην εγχώρια κυκλοφορία και τη μη τήρηση μέτρων».

Και συμπλήρωσε: «Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Η μετάδοση οφείλεται στην εγχώρια κυκλοφορία και τη μη τήρηση μέτρων. Πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα για αποστάσεις, μάσκες, μέτρα υγιεινής, ωράρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Τέλη Δεκεμβρίου η πρώτη δόση εμβολίου για τον ιό στην Ελλάδα!

Και συνέχισε παραθέτοντας στοιχεία:«Ευθύνεται ο τουρισμός για την άνοδο των κρουσμάτων; Όχι. Με το σύστημα των plf τα καταγεγραμμένα εισαγόμενα κρούσματα είναι 615 σε 319.000 ελέγχους από την 1η Ιουλίου σε εισόδους της χώρας από τις οποίες έχουν εισέλθει 2.597.000 άτομα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «η Ελλάδα είναι 132η χώρα ανά 1 εκατ. κατοίους σε κρούσματα και 128η σε θανάτους ανά 1 εκατ. κατοίκους».

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε αρκετές φορές πως δεν κρύβονται κρούσματα κορονοϊού.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ανακοίνωσε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα υπάρξει νέα προκήρυξη 400 θέσεων ιατρικού προσωπικού εκ των οποίων οι μισές θα αφορούν τις ΜΕΘ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras