Χρήστος Παππάς: Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Κώστας Παπαδόπουλος

Χρήστος Παππάς: Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Χρήστος Παππάς: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής που παραμένει άφαντος.

Εξαφανισμένος παραμένει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, εδώ και τέσσερις περίπου μήνες, με την ιντερπολ να εκδίδει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για διαφυγή του στο εξωτερικό, ωστόσο με την έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος δίνεται η δυνατότητα να συλληφθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Παππάς έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ήταν λίγες μέρες πριν από την καταδικαστική απόφαση, όταν έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται, με τις ελληνικές αρχές να τον αναζητούν σε διάφορα μέρη που μπορεί να βρίσκεται, αλλά και σε νησιά.

Ο 59χρονος, που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ακροδεξιού κόμματος, φέρεται να έχει εξαφανιστεί και να αναζητείται από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών του.

Τότε, υπήρχε η εικόνα ότι όλοι οι κατηγορούμενοι ήταν ήδη σε διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς. Ομως τότε δημοσιοποιήθηκε ότι ο υπαρχηγός του νεοναζιστικού κόμματος είχε εξαφανιστεί… προ πολλού, κάτι που ήδη φαίνεται να γνώριζαν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όταν πολλές ημέρες νωρίτερα δεν τον έβλεπαν καθόλου να κινείται στην περιοχή του Παπάγου όπου ήταν το σπίτι του.

Κουφοντίνας: Ξεκίνησε και απεργία δίψας

Κούγιας – Λιγνάδης: ΒΟΜΒΑ «Αν δεν πειστώ πως είναι αθώος, δεν θα τον αναλάβω»!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras