Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, με μία ανάρτηση αρχικά αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια έκανε σχόλιο για τον περσινό τίτλο, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ξεσηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων. «Κάνω μια πρόταση, Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να την αφιερώσει ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.!», με...

Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, με μία ανάρτηση αρχικά αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια έκανε σχόλιο για τον περσινό τίτλο, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ξεσηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων.

«Κάνω μια πρόταση, Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να την αφιερώσει ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.!», με αυτή την ανάρτηση ο Δημήτρης Καμπόσος ξεκινά τις τοποθετήσεις του για να γράψει στη συνέχεια τα εξής:

«Δίνοντας το πρωτάθλημα περισυ στον ΠΑΟΚ το έκαναν για να ξεχαστεί η προδοσία της Μακεδονίας. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΜΩΣ . ΓΙΑΥΤΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ , Οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΏΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Παίκτης βρίζει τον ΠΑΟΚ! (pic)

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια, που έκανε ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών: