Δολοφονία Καραϊβάζ: Μία μέρα μετά το έγκλημα με θύμα τον γνωστό δημοσιογράφο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση για την υπόθεση.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής, δεχόμενος τα πυρά δύο αδίστακτων εκτελεστών (ο ένας οδηγούσε μηχανάκι, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε 17 φορές).

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρόλαβε τον Έλληνα πρωθυπουργό και από χθες προέβη σε σχετικά tweets στα ελληνικά και τα αγγλικά, κάνοντας λόγο για μία δειλή πράξη.

Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση για το έγκλημα, που συγκλονίζει από χθες την Ελλάδα.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας…

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021