Μητσοτάκης: Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση (pics+vids)

Ορκίστηκε πριν από λίγο η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκλογές 2019: Με κάθε επισημότητα ορκίστηκαν πριν από λίγο, όλα τα μέλη που επέλεξε για την κυβέρνηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, τα 51 μέλη του υπουργικού συμβουλίου, έδωσαν θρησκευτικό όρκο, στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έσωσε από νωρίς το παρών στο Μέγαρο, εκεί που όλα ήταν έτοιμα για την ανάληψη των καθηκόντων τους και επίσημα.

Οι νέοι υπουργοί υπογράφουν το πρωτόκολλο διορισμού τους, ενώ μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης και παραλαβής των υπουργείων.

Εκλογές 2019:  Λίγο μετά τις 11:00 άρχισαν να φτάνουν λοιπόν οι Υπουργοί που διάλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μερικοί από τους οποίους έκαναν και δηλώσεις.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Θα προχωρήσουν όλα τόσο γρήγορα που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Δεν θα υπάρχει ούτε μία μέρα ξεκούρασης. Από σήμερα ξεκινά η σκληρή δουλειά».

Εκλογές 2019: Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη (pics+vids)

Ακόμα ο νέος υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε: «Μεγάλη ευθύνη το υπουργείο Οικονομικών, θα εργαστώ σκληρά και με εντιμότητα».

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που μου εμπιστεύτηκε τη φορολογική πολιτική στη δημόσια περιουσία. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έρθει ανάπτυξη και καλά αμειβόμενες εργασίες», ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Εκλογές 2019: Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη (pics+vids)

Από τη μεριά του ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε: «Ό,τι είναι να πούμε θα το πούμε στο υπουργείο».