ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Πάμε για 2ο γύρο με Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Τα δεδομένα στις εκλογές ΚΙΝΑΛ - Πότε θα γίνει πιο ασφαλής η πρώτη εκτίμηση
Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Πάμε για 2ο γύρο με Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες στην πλειονότητα των τμημάτων, έπειτα από την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Προβάδισμα ο Νίκος Ανδρουλάκης για την πρωτιά, προβάδισμα και ο Γιώργος Παπανδρέου για τη δεύτερη θέση. Πιο πίσω ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Περισσότεροι από 276.000 πολίτες ψήφισαν για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης. Πολύ μεγάλο νούμερο, χωρίς καμία αμφιβολία. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου. Αυτό αποτελεί μια πρώτη νίκη και μια ένδειξη πως το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται.

Η μεγαλύτερη της αναμενόμενης συμμετοχή δεν επιτρέπει καμιά ασφαλή πρόβλεψη, οπότε χρειάζεται αναμονή. Σίγουρα όμως η τάση και από τα πρώτα αποτελέσματα δείχνει πολλά. Δείχνει πως μερικά πράγματα είναι δεδομένα και δεν θα έχουμε ανατροπή.

Τα ποσοστά των τριών πρώτων υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έχουν μικρή σχετικά μικρές διαφορές.

Δεν πρέπει να αμφισβητείται βέβαια ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι οπωσδήποτε στο δεύτερο γύρο και μάλιστα με την πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μάχη για τη δεύτερη θέση. Αλλά κι εκεί δείχνει πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον αδικημένους πολιτικούς. θα προσπεράσει τον Ανδρέα Λοβέρδο. Η τάση αυτό δείχνει.

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάνε σε 2ο γύρο.

Εκεί, όλα είναι ανοιχτά. Ας μην ξεχνάμε πως και στη Νέα Δημοκρατία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε περάσει στον β΄γύρο με τεράστιο προβάδισμα, αλλά ηττήθηκε από τον μετέπειτα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δείτε και τα έως τώρα ρεπορτάζ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.