Εμβολιασμός ανηλίκων: Ο Υπουργός υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι το ζητούμενο για να αποκτήσουμε ανοσία ως χώρα, χρειάζεται να εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού.

Εμβολιασμός ανηλίκων: Με δεδομένο λοιπόν ότι η ανήλικοι στην Ελλάδα αποτελεί το 20% πληθυσμού, τα ποσοστά εμβολιασμού ανά ηλικία δείχνουν οτι ή θα πρέπει να εμβολιαστεί το 100% των ενηλίκων για να «πιάσουμε» το 80% που ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι οδηγούμαστε στο ότι οι ειδικοί αναγκαστικά θα ζητήσουν εμβολιασμό ανηλίκων για να φτάσουμε το 80% εμβολιασμένων που είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

«Τέταρτο κύμα που θα οδηγούσε σε καραντίνα και κλείσιμο επιχειρήσεων θα ήταν καταστροφικό για την οικονομία μας», είπε ο Άδωνις και συμπλήρωσε ότι είναι στο χέρι μας, να σταματήσει η πανδημία. «Πρέπει να φτάσουμε στο 80% είπε».

«Ο έως τώρα εμβολιασμού του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο», είπε συμπληρώνοντας πως η αγωνία αφορά στο να συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός για να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας. «Εάν φτάσουμε στο 80% εμβολιασμένων, η πανδημία τελείωσε», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ ως και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ συνολικά 6.938.959 εμβολιασμοί είχαν πραγματοποιηθεί στην χώρα μας. Από αυτούς οι 4.274.475 εμβολιασμοί έγιναν με τουλάχιστον 1 δόση, ενώ στα 2.831.081 ανέρχονται οι  ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: H καθυστέρηση από το CAS και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που «τρέχει» με… χίλια!

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος αποφάσισε 12 Σεπτεμβρίου

Τέλος και επίσημα ο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ!