ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβολιασμός ανηλίκων: Απαραίτητος για το 80%;

Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το ζητούμενο για να αποκτήσουμε ανοσία ως χώρα, χρειάζεται να εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού.
ΚορονοϊόςΕμβολιασμός ανηλίκων: Ο Υπουργός υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι το ζητούμενο για να αποκτήσουμε ανοσία ως χώρα, χρειάζεται να εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού.

Εμβολιασμός ανηλίκων: Ο Υπουργός υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι το ζητούμενο για να αποκτήσουμε ανοσία ως χώρα, χρειάζεται να εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού.

Εμβολιασμός ανηλίκων: Με δεδομένο λοιπόν ότι η ανήλικοι στην Ελλάδα αποτελεί το 20% πληθυσμού, τα ποσοστά εμβολιασμού ανά ηλικία δείχνουν οτι ή θα πρέπει να εμβολιαστεί το 100% των ενηλίκων για να «πιάσουμε» το 80% που ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι οδηγούμαστε στο ότι οι ειδικοί αναγκαστικά θα ζητήσουν εμβολιασμό ανηλίκων για να φτάσουμε το 80% εμβολιασμένων που είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

«Τέταρτο κύμα που θα οδηγούσε σε καραντίνα και κλείσιμο επιχειρήσεων θα ήταν καταστροφικό για την οικονομία μας», είπε ο Άδωνις και συμπλήρωσε ότι είναι στο χέρι μας, να σταματήσει η πανδημία. «Πρέπει να φτάσουμε στο 80% είπε».

«Ο έως τώρα εμβολιασμού του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο», είπε συμπληρώνοντας πως η αγωνία αφορά στο να συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός για να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας. «Εάν φτάσουμε στο 80% εμβολιασμένων, η πανδημία τελείωσε», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ ως και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ συνολικά 6.938.959 εμβολιασμοί είχαν πραγματοποιηθεί στην χώρα μας. Από αυτούς οι 4.274.475 εμβολιασμοί έγιναν με τουλάχιστον 1 δόση, ενώ στα 2.831.081 ανέρχονται οι  ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: H καθυστέρηση από το CAS και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που «τρέχει» με… χίλια!

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος αποφάσισε 12 Σεπτεμβρίου

Τέλος και επίσημα ο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ