Εστίαση - Lockdown: Οριστικά στις 3 Μαΐου θα ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εστίαση – Lockdown: Οριστικά στις 3 Μαΐου θα ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εστίαση – Lockdown: «Πρώτον, τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα...

Εστίαση – Lockdown: Οριστικά στις 3 Μαΐου θα ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εστίαση – Lockdown: «Πρώτον, τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα γνωστά μέτρα υγιεινής», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το συγκεκριμένο θέμα κατά το διάγγελμα που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (21/4).

Συνεχίζοντας ο Έλληνας Πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Δεύτερον, στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Και εδώ θα ισχύουν οι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κανόνες προστασίας στις αίθουσες.

Τρίτον, το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός. Με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test. Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού».

Δείτε παρακάτω το διάγγελμα που έκανε ο κ. Μητσοτάκης

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο