ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εβρος: ΣΟΚ και Δέος στους Τούρκους από ελληνικές επιθετικές επιχειρήσεις (βίντεο)

Εβρος: ΣΟΚ και Δέος την Πέμπτη 27 Αυγούστου από την ελληνική άσκηση στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου. Στην άσκηση, εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων και συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ Η επιθετικές επιχειρήσεις έγιναν στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ)...

Εβρος: ΣΟΚ και Δέος την Πέμπτη 27 Αυγούστου από την ελληνική άσκηση στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου.

Στην άσκηση, εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων και συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ

Η επιθετικές επιχειρήσεις έγιναν στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΣΒΙΖΗΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

Να θυμίσουμε ότι από την στρατιά του Έβρου η Τουρκία μετέφερε δυνάμεις στην Συρία. Οπότε η άμυνα της Τουρκίας στην Δυτική Θράκη έχει αποδυναμωθεί.

Θεωρείται πως σαν ασπίδα η Τουρκία θα φροντίσει να ανεβάσει πάλι μετανάστες στα σύνορα του Έβρου, για να κρύψει την γύμνια της στην περιοχή.

Δείτε τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ της Δευτέρας (31/8)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ