×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φρεγάτα Λήμνoς: Θέμα στην Ε.Ε. το παρ’ ολίγον «θερμό» επεισόδιο με το Kemal Reis


    Διονύσης Αντωνέλλος

Φρεγάτα Λήμνoς: Θέμα στην Ε.Ε. το παρ’ ολίγον «θερμό» επεισόδιο με το Kemal Reis. Φρεγάτα Λήμνoς: Επιβεβαιώνεται το παρ’ ολίγον «θερμό» επεισόδιο της φρεγάτας...


Φρεγάτα Λήμνoς: Επιβεβαιώνεται το παρ’ ολίγον «θερμό» επεισόδιο της φρεγάτας Λήμνος με την τουρκική φρεγάτα Kemal Reis, με το Νίκο Δένδια να ενημερώνει τους εταίρους για το τι πραγματικά έγινε.

Θυμίζεται ότι προχθές η τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις», που συνοδεύει το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis, ευρισκόμενη εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, από λάθος χειρισμούς του κυβερνήτης της, προσέκρουσε με το πίσω μέρος της στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος κυβερνήτης έκανε λάθος χειρισμό στην προσπάθεια του να εμβολίσει το ελληνικό πλοίο.

Το Kemal Reis έπαθε ζημιά ενώ το ελληνικό πλοίο συνέχισε την αποστολή του στην Ανατολική Μεσόγειο, συμμετέχοντας μάλιστα την επόμενη μέρα σε άσκηση με γαλλικά πλοία.

Αυτό, σύμφωνα με ειδικούς, εννοούσε χθες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγονας πως «οι Έλληνες επιτέθηκαν στο “Oruc Reis” και πήραν απάντηση γι αυτό». Προφανώς και η τουρκική πλευρά έχει για λόγους προπαγάνδας αλλιώς παρουσιάσει τα πράγματα, υποστηρίζοντας πως το τουρκικό πλοίο δεν έπαθε κάτι από την «επαφή» του με το ελληνικό.

Μάλιστα δημοσιοποίησε και βίντεο, η γνησιότητα του οποίου ερευνάται.

Εντός της ημέρας ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, θα ενημερώσει του υπουργούς Εξωτερικών της Ε.Ε. για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γαλλία έχει ήδη στα χέρια της βίντεο από το περιστατικό.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα