ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έγκυος Έφη Αχτσιόγλου ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο!

Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Τζανακόπουλου, ανέβασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η έγκυος Έφη Αχτσιόγλου ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο!

Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Τζανακόπουλου, ανέβασε η  έγκυος Έφη Αχτσιόγλου.

‘Εφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι εμφανώς χαρούμενοι καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο του παιδί τους, το οποίο είναι αγόρι.

Παράλληλα το ζευγάρι εξέφρασε την αντίδρασή της στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια των παιδιών, σε ένα κοινό ποστ που έκαναν αμφότεροι στο instagram

«Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλα σαν μηλο της εριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας», αναφέρουν από κοινού Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλος.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.