×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κανέλλη: «Δεν δίνω τον μισθό μου, δεν βάζω πλάτη» (vid)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Κανέλλη: «Δεν δίνω τον μισθό μου, δεν βάζω πλάτη» (vid)


Η Λιάνα Κανέλλη το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε για την περικοπή μισθού στους βουλευτές. Προκειμένου να δοθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Απαντώντας η ίδια ότι δεν πρόκειται να δώσει τον μισθό της και εξήγησε τους λόγους:

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων.

Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυγενάκης: «Στο τραπέζι η ιδέα για διακοπή των πρωταθλημάτων»

Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».

Εκείνη τη στιγμή υπήρξε παρέμβαση του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος τόνισε πως το παράδειγμα το έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα πρέπει να βάλουν λίγη πλάτη, με τη Λιάνα Κανέλλη να απαντά:

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;

Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;».Τελευταία Νέα