Την πρόθεση να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητα που τους προσφέρει η καθημερινή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό, έχουν αρκετοί γιατροί, όπως φαίνεται.

«Τηλεοπτικοί» γιατροί, τους οποίους καθημερινά βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι πιθανό να τους δούμε και υποψήφιους με διάφορα κόμματα.

Την πρόθεση να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητα που τους προσφέρει η καθημερινή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό, έχουν αρκετοί γιατροί, όπως φαίνεται. Έτσι είναι πολύ πιθανό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, να δούμε κάποιους εξ αυτών να κατεβαίνουν υποψήφιοι με διάφορα κόμματα.

Στα δύο χρόνια Covid-19 τα οποία διανύει η χώρα τώρα αρκετοί είναι οι γιατροί που «παρελαύνουν» από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι οποίοι έχουν αποκτήσει υψηλή δημοφιλία.

Ακριβώς για τον λόγο αυτό έχουν ήδη δεχθεί ή πρόκειται να δεχθούν προτάσεις ώστε να είναι υποψήφιοι με κόμματα.

Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σοβαρά να προτείνει στον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάού της Θεσσαλονίκης, Νίκο Καπραβέλο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του.

Από την πλευρά του το ΚΙΝ.ΑΛ. «φλερτάρει» με τον καθηγητή Νικο Τζανάκη (για υποψηφιότητα στο Ηράκλειο Κρήτης), ωστόσο το διάστημα του Κορονοϊού σε επικοινωνία μαζί του βρίσκεται τακτική ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από εκεί πέρα για τη Νέα Δημοκρατία έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ματίνας Παγώνη και του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θόδωρου Βασιλακόπουλου (φέρονται να έχουν γίνει συζητήσεις).

Πάντως να σημειώσουμε ότι αρκετοί γιατροί από όσους έχουν δεχθεί κρούση από κόμματα για να κατέβουν στην πολιτική παρουσιάζονται αρνητικοί και δεν θέλουν να παραμερίσουν την επιστήμη τους.