Για εκβιασμό με την παγίδα στημένη κάνει λόγο ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος εκφράζει δυσαρέσκεια σε όσα έχει κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Για εκβιασμό με την παγίδα στημένη κάνει λόγο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια σε όσα έχει κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Για εκβιασμό με την παγίδα στημένη κάνει λόγο ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος εκφράζει δυσαρέσκεια σε όσα έχει κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ιδού το απόσπασμα της ομιλίας που έκανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του νομού Ηρακλείου με το ΚΙΝΑΛ: «Λέει ο κ. Αυγενάκης που έχει καταθέσει πέντε τροπολογίες η καθεμιά για να διορθώνει την προηγούμενη χωρίς αποτέλεσμα. Νομοθετώ την ηλεκτρονική διαδικασία, στις εκλογές των Ομοσπονδιών αλλά το σύστημα της ηλεκτρονικής κάλπης θα είναι στο γραφείο μου για διαφύλαξη. Άλλωστε η επιλογή της ηλεκτρονικής διαδικασίας είναι προαιρετική!

Έτσι όσες Ομοσπονδίες στις συνθήκες πανδημίας δεν μπορέσουν να πραγματοποιήσουν οι διοικήσεις τους εκλογές, παύονται 31/3/2021 και με το έλεος του κ. Αυγενάκη άλλες 10 μέρες. Εκβιασμός με την παγίδα στημένη.

Ή γίνονται εκλογές «με εγγυημένα αποτελέσματα», όπως λέει η λανθάνουσα γλώσσα της αιτιολογικής έκθεσης. Ή παύονται οι διοικήσεις.

Όχι όμως όλες! Η διοίκηση της Παραολυμπιακής Επιτροπής παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβρη. Επικαλείται το Τόκυο το καλοκαίρι! Αλλά υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί και μια σειρά άλλες παγκόσμιες διοργανώσεις Ομοσπονδιών.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σας βγαίνουν τα νούμερα. Εμείς σας προκαλούμε. Δώστε παράταση σε όλες ανεξαιρέτως τις διοικήσεις μέχρι τον Οκτώβρη, αν εν τω μεταξύ δεν καταφέρουν λόγω των συνθηκών να πραγματοποιήσουν εκλογές.

Είτε με φυσική παρουσία και υγειονομικά πρωτόκολλα ή και με διασφαλισμένες ηλεκτρονικές εκλογές, όχι όμως με την κυβερνητική πλατφόρμα αλλά αυτή της ΔΟΕ ή άλλη πιστοποιημένη, ανεξάρτητη πλατφόρμα.

Θέλετε να κρατικοποιήσετε τον εθελοντισμό, τι σόι φιλελεύθεροι είστε; Φέρτε μια ρύθμιση όπως προτείνουμε και εδώ είμαστε.

Αλλά συναίνεση σε αδιαφανείς διαδικασίες και σκοπιμότητες εμείς δεν δίνουμε και μάλιστα με σύστημα επιλεγμένο από τον υπουργό. Η έμπνευση είναι μάλλον από τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961, με το περιτύλιγμα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και του κ. Πιερρακάκη».