×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΚΙΝΑΛ για Ιωάννα Τούνη: «Στο πρόσωπό της είναι όλα τα κορίτσια που έχουν εκβιαστεί»


    Γεωργία Τσιαρλή

ΚΙΝΑΛ για Ιωάννα Τούνη: «Στο πρόσωπό της είναι όλα τα κορίτσια που έχουν εκβιαστεί»


Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, υποστήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη, η οποία πρόσφατα μίλησε δημοσίως για τα προσωπικά βίντεο που διέρρευσε πρώην σύντροφος της.

Το μέλος του ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την υπόθεση, προτρέπει μεταξύ άλλων γυναίκες που έχουν πέσει θύμα εκβιασμού (porn revenge) να μιλήσουν ανοιχτά όπως η Ιωάννα Τούνη και να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές αλλά και τη δικαιοσύνη, τονίζοντας παράλληλα πως είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί το σχετικό νομικό πλαίσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ροζ» βίντεο: «Πρωταγωνιστώ, να πάτε να γ@μ…» (vid)

«Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. […] Η Ιωάννα Τούνη και όλες οι Ιωάννες, οι κοπέλες του κόσμου αυτού, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όμορφες, να κάνουν σεξ με όποιον ή όποια θέλουν και να αποθανατίζουν με τους συντρόφους τους τις προσωπικές τους στιγμές.

Η σεξουαλικότητα είναι χαρά και το όσα κάποιοι φορτώνουν σε κάθε κοπέλα που τολμά να είναι όμορφη και να απολαμβάνει το σεξ, δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά παρέμβαση στη ζωή της. Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

«Μπράβο στην Ιωάννα, την οποία δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι θέλει τεράστια δύναμη να βγεις να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Μπράβο γιατί δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται, εκβιάζεται, και μένει σε μια ένοχη σιωπή εγκλωβισμένη σε στερεότυπα που είναι ψεύτικα», σημειώνει ο ίδιος.

Δείτε την εξομολόγηση της Τούνη:

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα