Ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ, αναφορικά με την προσπάθεια «κομματικοποίησης του Αθλητισμού».

Ανακοίνωση με την οποία κάνει σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, κάνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ, αναφορικά με την προσπάθεια «κομματικοποίησης του Αθλητισμού», τονίζοντας πως ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο μεγαλύτερος «LOSER-ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ» στις εκλογικές διαδικασίες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

Η κομματικοποίηση στον Αθλητισμό δεν πέρασε, παρόλες τις παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού!

Παρά τις μεθοδεύσεις, την ενεργοποίηση όλου του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, Βουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, Στελεχών, ταξιμάτων και δώρων, αλλά και του Γραφείου του Πρωθυπουργού, τα Σωματεία άντεξαν και ψήφισαν υπέρ της αυτονομίας του Αθλητικού Κινήματος.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής καταγγείλαμε την σκόπιμη, επαναλαμβανόμενη κατάθεση φωτογραφικών νομοσχεδίων και τροπολογιών στη Βουλή των Ελλήνων, με στόχο αρχικά τον εκλογικό αποκλεισμό των μη αρεστών και στη συνέχεια την «κατάληψη» των Αθλητικών Ομοσπονδιών από τη ΝΔ και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τον Γραμματέα της Βασίλη Κεγκέρογλου, τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, τους Βουλευτές μας αποκαλύψαμε τις αφόρητες και εκβιαστικές παρεμβάσεις σε Σωματεία και τους Εθελοντές ανθρώπους του Αθλητισμού.

Είχαμε τονίσει επίσης ότι, ο Υφυπουργός δεν γνωρίζει το χώρο του Αθλητισμού και ότι θα χάσει παντού. Τι κατάφερε; Να γίνει ο μεγαλύτερος LOSER-ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ, στις εκλογικές διαδικασίες και όλα αυτά με τη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ελληνικός Αθλητισμός κινδυνεύει να διαλυθεί και γι’ αυτό Υπεύθυνος είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης και με αυτόν τον τίτλο θα καταγραφεί στην Ιστορία, παρόλο που δεν θα υπάρχει στο Πολιτικό προσκήνιο πλέον.

Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τον Ελληνικό Αθλητισμό και τον βοήθησε να ανθίσει! Το Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει να στηρίζει το Αθλητικό Κίνημα, τα Σωματεία, τους Αθλητές/τριες και τις Οικογένειές τους, τους Προπονητές, τους Εργαζόμενους και θα είναι πάντα δίπλα τους.

ΣΕΓΑΣ: Ας αφήσουμε για λίγο καιρό τα μαχαίρια στη θήκη τους…

Ποδηλασία: Η άτσαλη πτώση του τον έστειλε στο νοσοκομείο (vid)