ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Σπύρος Τσιρώνης υποχρέωσε τον Υφ. Υγείας να απαντήσει άλλα αντί άλλων στο θέμα των ανεμβολίαστων Υγειονομικών

Ο βουλευτής της Νίκης, Σπύρος Τσιρώνης έφερε σε δύσκολη θέση τον Υφ. Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, με ερώτησή του για τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς.
Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Σπύρος Τσιρώνης υποχρέωσε τον Υφ. Υγείας να απαντήσει άλλα αντί άλλων στο θέμα των ανεμβολίαστων Υγειονομικών

Το κόμμα ΝΙΚΗ έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι των θεμάτων στο ελληνικού Κοινοβούλιο. Ένα από τα ζητήματα που είχε δεσμευτεί πως θα πιέσει για να δοθούν λύσεις έχει να κάνει με τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς. Ο Σπύρος Τσιρώνης με ερώτησή του έφερε σε δύσκολη θέση τον Υφ. Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Οι Υγειονομικοί που θέλησαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να μην εμβολιαστούν ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μετά, και συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται. Το κόμμα ΝΙΚΗ είχε δεσμευτεί πως θα θίξει τα όσα συνέβησαν κατά την περίοδο της αναστολής του, με σκοπό να υπάρξει αποκατάσταση και αποζημίωση των υγειονομικών που έμειναν χωρίς μισθούς, ασφάλεια και εργασία.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νίκης, Σπύρος Τσιρώνης, έθεσε καίρια ερωτήματα προς τον Υφ. Υγείας κατά τη διάρκειας της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής. Ο Σπύρος Τσιρώνης διερωτήθηκε αν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για αποκατάσταση, σε επίπεδο οικονομικό, σε επίπεδο μισθολογικό, αλλά φυσικά και στο κομμάτι της δημόσιας ασφάλισης και συνταξιοδότησης μετά την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματική την παράταση της αναστολής του.

Ο Υφ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους αρχικά δεν κατάλαβε τι ερωτήθηκε, μιλώντας για την υποχρεωτικότητα των μέτρων που κρίθηκε συνταγματική και την αναγκαιότητα να συνεχίσουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί να κάνουν rapid tests, δύο φορές την εβδομάδα κατόπιν εισήγησης των επιστημόνων. Και στη συνέχεια όμως ο κ. Θεμιστοκλέους απέφυγε να δώσει σαφείς κατευθύνσεις για τους προσανατολισμούς της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα, πετώντας το μπαλάκι στην εξέδρα.

Κόμμα ΝΙΚΗ – Η ερώτηση του Σπύρου Τσιρώνη προς τον Υφ. Υγείας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Ο Σπύρος Τσιρώνης υποχρέωσε τον Υφ. Υγείας να απαντήσει άλλα αντί άλλων στο θέμα των ανεμβολίαστων Υγειονομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…