Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να λυπάται που δεν συνεχίζει στην Νέα Δημοκρατία, φαίνεται όμως αμετανόητος για όσα είπε.

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσω ποσταρίσματος του στο Twitter, έκανε γνωστό πως λυπάται που δεν συνεχίζει στην Νέα Δημοκρατία, δεν μετανιώνει όμως γι' αυτά που είπε.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να λυπάται που δεν συνεχίζει στην Νέα Δημοκρατία, φαίνεται όμως αμετανόητος για όσα είπε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τέλος ο Μπογδάνος, αποτέλεσε από τη Νέα Δημοκρατία.

Αποφάσισε να τον διαγράψει από το κόμμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος ήταν οι φράσεις που είπε: «ο αντικομμουνισμός είναι δικαίωμα του φιλελευθερισμού» και «οι κομμουντιστές είναι χειρότερος εχθρός από τους Τούρκους».

Τα λόγια του αυτά πριν από την διαγραφή του, είχαν ως αποτέλεσμα, ο Νίκος Δένδιας να… εκραγεί. Όσον αφορά τώρα το πως αισθάνεται, μετά από αυτό το γεγονός, φρόντισε να το κάνει γνωστό, με ποστάρισμα του στο Twitter.

Πως μπορεί να λυπάται, που δεν συνεχίζει στην Νέα Δημοκρατία, όμως όταν λέει κάποιος ορισμένες αλήθειες, δέχεται στην συνέχεια και τις επιπτώσεις.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».