ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπακογιάννης: Έχασε την μπάλα και την Αθήνα – Τεράστια νίκη ο Χάρης Δούκας!

Ο Χάρης Δούκας κέρδισε τον Δήμο της Αθήνας, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει χαθεί η μπάλα στο πολιτικό σκηνικό.
Κώστας Μπακογιάννης: Έχασε την μπάλα και την Αθήνα – Τεράστια νίκη ο Χάρης Δούκας!

Θεωρητικά θα ήταν ένας μεγάλος Περίπατος, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε το Δήμο της Αθήνας από τον Χάρη Δούκα. Μια ανατροπή πολιτική, από τις ελάχιστες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον.

Το Sportime φιλοξένησε μια τοποθέτηση του Χάρη Δούκα λίγο πριν ανοίξουν τις κάλπες για τον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο της Αθήνας. Υποσχέθηκε μια ανατροπή στο Δήμο της Αθήνας και την πέτυχε. Μίλησε για γκολ στο… 90’ κι αυτό ήρθε.

Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατάφερε να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πως ουδείς έχει το αλάθητο, πως η έπαρση, η πολιτική φλυαρία, τα αλόγιστα κόστη… τιμωρούνται. Και τιμωρήθηκαν. Ας ελπίσουμε να ανοίξει αυτούς τους νέους δρόμους για τους οποίους μίλησε και έγραψε.

Σε συνδυασμό με την ισχυρή ήττα και στον Δήμο της Θεσσαλονίκης, είναι το πρώτο πραγματικό πλήγμα που δέχονται Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Μπακογιάννης: Έχασε την μπάλα και την Αθήνα – Τεράστια νίκη ο Χάρης Δούκας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.