Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκάλεσε την κοινή γνώμη με πολύ έντονο τρόπο και έγινε πρώτο θέμα (αρνητικού) σχολιασμού στην Ελλάδα.

Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και όχι άδικα.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ αποφάσισε να καταδικάσει και να κατακρίνει την αυτοδιάθεση του κάθε ανθρώπου στις αξύριστες γάμπες, στις τριχωτές μασχάλες, μίλησε απαξιωτικά για όσους έχουν κυτταρίτιδα, πανάδες και κάθε μορφής ατέλειας, κάνοντας λόγο για αντιαισθητικά πρότυπα ομορφιάς που επιχειρούνται να επιβληθούν από μειοψηφίες.

Το όνομα της νεαρής Θεσσαλονικιάς έγινε πρώτο τρεντ στο Twitter ενώ δεκάδες άνθρωποι την αποδοκίμασαν δημόσια. Μεταξύ αυτών ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ζέτα Δούκα.

Το ζήτημα, όμως, έφτασε μέχρι τη Βουλή. Το ανέδειξε στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής η Ειρήνη Αγαθοπούλου, αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας επίσης καταδίκασε την τοποθέτηση της Λατινοπούλου.

«Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», ανέφερε η υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής, Μαρία Συρεγγέλα. Σε παρόμοιο ύφος σχολίασε την υπόθεση και η πρόεδρος της επιτροπής Άννα Καραμανλή. «Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές» υποστήριξε.

«Είναι αυτονόητο πως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές» σημείωσε. Η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ, χωρίς να κατονομάζει την 30χρονη Θεσσαλονικιά, έβγαλε μία ανακοίνωση. «Η ομορφιά κάθε ανθρώπου βρίσκεται στη διαφορετικότητά του», λέει.

«Απορρίπτουμε, κάθε προσπάθεια, κάθε σχόλιο ή πράξη που καλλιεργεί και αναπαράγει θλιβερά στερεότυπα και κάνει τους ανθρώπους δυστυχισμένους!»

Θυμηθείτε το αδιανόητο παραλήρημα από την Λατινοπούλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωτήσατε ποτέ το γιατί κυρία Λατινοπούλου;