Λοβέρδος: «Δεν θυμάμαι ανασχηματισμό από τη μεταπολίτευση με τόσο κωμικά στοιχεία»

Για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης τοποθετήθηκε με δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος: Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί και στον χώρο της πολιτικής, ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο να τοποθετείται αναφορικά με τις αποφάσεις που πήρε η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Status fm, τόνισε πως δεν θυμάται ανασχηματισμό από τη μεταπολίτευση με τόσο κωμικά στοιχεία.

«Ευτελισμό προσώπων και πολιτικών, της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, την εξέλιξη με τον ανασχηματισμό και την υπαναχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, μιλώντας στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης Status Fm.

«Ήταν λανθασμένη και εξευτελιστική (σ.σ. διαδικασία) για όλους όσοι αναμείχθηκαν. Πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση έχω δει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι ανασχηματισμό με τόσο κωμικά στοιχεία» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «έκανε τον ανασχηματισμό για να ανοίξει νέα σελίδα, και το έκανε χειρότερο. Ό,τι ζαλάδα του προκάλεσε το φυσικό φαινόμενο των πυρκαγιών, όχι μόνο δεν κατόρθωσε να συνέλθει από αυτό, αλλά συνεχίζει να κινείται ζαλισμένα».

Ακούστε το απόσπασμα για τον ανασχηματισμό:

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Ζητάει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για στεγαστική συνδρομή- «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους τσακισμένους πολίτες»

Λοβέρδος: «Να μην ξοδευτούμε ως Έλληνες σε αντιπαραθέσεις πάνω σε αποκαΐδια – Θεατής στην κλιματική αλλαγή η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Οριστικό: Νέα εποχή για την ΕΟΚ, εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου, αποχαιρέτησε ο Βασιλακόπουλος