Μητσοτάκης: «Χαιρέτησα τον Μαρινάκη όπως άλλους 100»

Για τη σχέση του σχετικά με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε κατόπιν σχετικής ερώτησης ο Πρωθυπουρός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογράμμισε στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητσοτάκης: Θα δω την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη

«Δεν εχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη», σημείωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι χαιρέτησε τον κ. Μαρινάκη μπαίνοντας στο ξενοδοχείο, όπως χαιρέτησε άλλα 100 ατομα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Θέλω να είμαι σαφής. Η δικιά μου δουλειά είναι να θέτω κανόνες, δεν έχω προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν έχω φιλίες», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Αν με απασχολουσε οτιδήποτε γράφεται στο διαδίκτυο και αν έπρεπε να απαντώ σε κάθε fake news δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Επειδή έχω πιο παραγωγικά πράγματα να κάνω δεν θα τα σχολιάσω», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΤΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

Για χτυπητές… αστοχίες στο νέο Ποινικό Κώδικα έκανε λόγο χθες ο πρωθυπουργός. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση θα δώσει επιπλέον χρόνο στην προπαρασκευαστική επιτροπή για τον Ποινικό Κώδικά, συμπληρώνοντας ότι θα βρεθεί στην Πέμπτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να δει ο ίδιος την πρόοδο που έχει συντελεστεί. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολλά καλά που έγιναν στον ποινικό κώδικα αλλά και για «χτυπητές αστοχίες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ»

Ότι θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», η οποία πραγματεύεται τις διαπραγματεύσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στα κρίσιμα για την Ελλάδα Eurogroup, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την Ελλάδα τότε εκπροσωπούσε ως υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Ναι θα δω την ταινία. Θα έχει κάποιο ενδιαφέρον», ανέφερε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας όμως πως η εντύπωση του είναι πως πρόκειται για μία ταινία επαρκώς μονομερή. «Θα συνιστούσα σε όποιον δει την ταινία να διαβάσει και κάποια βιβλία (σ.σ. το βιβλίο «τελευταία Μπλόφα» της Ελένης Βαρβιτσιώτη και της Βικτώριας Δενδρινού) για το τι έγινε το 1ο εξάμηνο του 2015 για το μέγεθος και τον βαθμό της ασχετοσύνης και αλαζονείας». «Θα την δω επίσης για να δω αν εμφανίζεται στην ταινία του κ. Γαβρά ο κ. Καμμένος ή ο κ. Πετσίτης», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.