Μητσοτάκης σε Χατζηνικολάου: Μια συνέντευξη που έβγαλε ειδήσεις


Κώστας Πετρόπουλος

Μητσοτάκης σε Χατζηνικολάου: Μια συνέντευξη που έβγαλε ειδήσεις


Επίθεση χωρίς τέλος δέχεται απο χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Antenna που μεταδόθηκε απόψε.

 

Ο ίδιος μέσα απο τον λογαριασμό του στο twitter επιτέθηκε στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσο Ηλιόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

Κύριε @iliopoulosnasos μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας… Είναι θλιβερές οι… προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου,ενόψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον @PrimeministerGR Και ανέντιμες!

 

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς διαβάζοντας τα Tweets που είναι στο hashtag #Χατζηνικολάου, πρόκειται για μια οργανωμένη δολοφονία χαρακτήρα στα social media με αφορμή μια συνέντευξη 24 ώρες πριν καν πραγματοποιηθεί.

 

 

Χρήστες του Twitter από διάφορους πολιτικούς χώρους, προκαταλαμβάνοντας τη συνέντευξη, σχολίαζαν αρνητικά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, “καταγγέλλοντας” ένα στημένο show με χαλαρές ερωταπαντήσεις, ανούσιες και κολακευτικές προς τον Πρωθυπουργό.

 

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε άλλα σχεδόν όλες οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου έβγαλαν μικρές ή μεγάλες ειδήσεις.

Απο τα μέτρα για την διαχείριση της πανδημίας και το σκάνδαλο Novartis, μέχρι το αν θα γίνουν τελικά φέτος εκλογές και την στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα απέναντι στις ορέξεις της Τουρκίας.

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ήταν αναμενόμενο απέδειξε πως είναι μακράν ένας από τους πιο επαγγελματίες δημοσιογράφους καταφέροντας να εκμαιεύσει τις πληροφορίες και τις ειδήσεις – απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των πολιτών.

 

Ακόμη και η απάντηση του Πρωθυπουργού στο ερώτημα για τους μαζικούς εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών, φανέρωσε το μούδιασμα του ίδιου του Πρωθυπουργού στο ατόπημα της κυβέρνησης.

 

Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους ο Χατζηνικολάου, στην  αποψινή συνέντευξη έβγαλε μόνο ειδήσεις.

 

Δυστυχώς κάποιοι στα social media δεν έχουν καταλάβει πως ο ουγκανισμός, το μόνο που καταφέρνει είναι αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θέλουν.

 

Στην εποχή που ο καθένας ξέρει πλέον το πως λειτουργούν τα trolls και οι “επαγγελματίες” haters, η όποια λάσπη και αν πεταχτεί ξεβγάζεται την επόμενη στιγμή απο την αλήθεια.

 

Πλεον αν δεν έχεις στοιχειοθετημένα επιχειρήματα, η όποια δολοφονία χαρακτήρα στα κοινωνικά δίκτυα…το μόνο που καταφέρνει είναι απλές γρατζουνίες και τίποτε παραπάνω.

 

Όσο για τα κομματικά trolls, δεν έχουν καταλάβει αυτοί που τα χρηματοδοτούν πως στην Ελλάδα είναι κατώτερα των περιστάσεων, καθώς δεν έχουν καμία δυναμική απο τη στιγμή που στις συνειδήσεις του κόσμου όλοι έχουν δοκιμαστεί.

 


Sportime Extras