ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ: Αυτό είναι το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Ποια είναι η ΝΙΚΗ και ποιες οι θέσεις της.
ΝΙΚΗ: Αυτό είναι το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Σε κλίμα εκλογών έχουμε μπει. Εκτός από τις τετριμμένες επιλογές, υπάρχουν και νέες παρατάξεις που θα παλέψουν για τους δικούς τους στόχους, όπως η ΝΙΚΗ, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Βόλο, ενώ οι άνθρωποι του κινήματος συνέχισαν τις τοποθετήσεις και από άλλες πόλεις. Τελευταίος σταθμός μέχρι τώρα η Καλαμάτα.

Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας ξεδίπλωσε τις θέσεις της η ΝΙΚΗ. Ο επικεφαλής, Δημήτριος Νατσιός, έθεσε την ελαχιστοποίηση της κομματοκρατίας ως μία εκ των βασικών προτεραιοτήτων του.

«Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ένα Χριστιανικό κόμμα. Η επίσημη ονομασία μας είναι Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα που ονομάζεται ΝΙΚΗ. Πριν από 3,5 χρόνια ιδρυθήκαμε», δήλωσε ακόμη.

Ακόμη προσέθεσε πως «βρισκόμαστε σε συζητήσεις σε όλη τη χώρα, και τη Μεσσηνία, για το ποια πρόσωπα θα μπουν στα ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ. Εξάλλου πρώτα πρέπει να προκηρυχτούν οι εκλογές».

Τέλος, υπογράμμισε πως «πρώτος στόχος της ΝΙΚΗΣ είναι να πηγαίνουν οι άνθρωποι στις κάλπες και να μην αισθάνονται ότι περίπου γίνονται συνένοχοι στην καταστροφή της πατρίδας και δεύτερον, να το πω με θεολογικούς όρους, να μη διαπράττουν αμαρτία, γιατί η ψήφος έχει και πνευματική διάσταση».

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Μέχρι και λίαρ τζετ ζήτησε η πλευρά Χαλίλοβιτς!

Αυτό φοβούνται το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ με τον Ίνγκασον!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι παίκτη του ΠΑΣ – Ο Πήλιος στο στόχαστρο!

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>