ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ: Δυναμικές θέσεις για το δημογραφικό – «Όχι στην αντικατάσταση των Ελλήνων – Στήριξη στην παραδοσιακή οικογένεια»

Μικρά και μεγάλα συστημικά κόμματα σιωπούν για το σιωπηλό έγκλημα του δημογραφικού - Το κόμμα ΝΙΚΗ παίρνει μια ξεκάθαρα πατριωτική θέση
ΝΙΚΗ: Δυναμικές θέσεις για το δημογραφικό – «Όχι στην αντικατάσταση των Ελλήνων – Στήριξη στην παραδοσιακή οικογένεια»

ΝΙΚΗ: Σε μια εποχή που το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα τηρεί σιωπή ιχθύος για τη μεγαλύτερη εθνική απειλή που δεν είναι άλλη από την υπογεννητικότητα, το κόμμα της ΝΙΚΗΣ έχει ως προμετωπίδα των ιδεολογικών θέσεων του, το θέμα του δημογραφικού.

Τα συστημικά κόμματα ακολουθούν πιστά τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αντιτείνουν ως «λύση» για το δημογραφικό την αντικατάσταση των Ελλήνων με την «ενσωμάτωση» λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που δεν έχουν καμία πολιτισμική και θρησκευτική συνάφεια με την Ελληνική ταυτότητα.

Με μια… «ώριμη και συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία», όπως είχε πει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης (άλλα και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου που στηρίζει την ίδια θέση) προωθείται η «γραμμή» των Βρυξελλών για «εισαγωγή» εκατομμυρίων φθηνών εργατικών χεριών από Ασία και Αφρική, και σκόπιμη πληθυσμιακή αλλοίωση όλων των ευρωπαϊκών χωρών.

Στόχος τους είναι να μετατρέψουν τις χώρες σε «χώρους», και να δημιουργήσουν παγκοσμιοποιημένα σκλαβοπάζαρα ανθρώπων που θα ισοπεδώσουν τις εθνικές ταυτότητες και φυσικά τα εργασιακά δικαιώματα που άλλοτε είχε αναδείξει η ίδια η Ευρώπη. Αυτός είναι και ο λόγος που το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται να λύσει με ουσιαστικούς τρόπους το πρόβλημα του δημογραφικού.

Μπροστά σε αυτή την εθνομηδενιστική «ομερτά», το κόμμα της ΝΙΚΗΣ σπάει την ένοχη σιωπή παίρνοντας ξεκάθαρες θέσεις πάνω στο ζήτημα του δημογραφικού και χαρακτηρίζοντας το ως «βραδυφλεγή πυρηνική βόμβα». Παράλληλα προβάλλει τις χαμένες αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, που τόσο λοιδορείται στις μέρες από την «woke» κουλτούρα που επιχειρεί να δημιουργήσει μια απονευρωμένη κοινωνία χωρίς αξίες και ιερούς θεσμούς.

Στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφέρεται πάνω στο θέμα:

«Συστηματική υπήρξε η επικοινωνιακή και νομοθετική επίθεση εναντίον της παραδοσιακής οικογένειας και της τεκνογονίας. Απαξιώνεται, εκχυδαΐζεται, υποτιμάται η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, και το νέο αντικοινωνικό πρότυπο είναι να ζει κανείς για τον εαυτό του, αποκομμένος από την κοινωνία, όχι ως ‘’πολίτης’’ αλλά ως ‘’ιδιώτης’’ με την υποτιμητική αρχαία ελληνική έννοια. Και τα ελληνόπουλα μεγαλώνουν ολοένα και πιο απαρηγόρητα, αποξενωμένα από την τρυφερότητα, τις αξίες, τον ποιοτικό χρόνο της γονικής στοργής.

Παράλληλα, επί δεκαετίες, κατά συρροήν παραβιάζονται τα σύνορά μας από παράνομους απρόσκλητους εποίκους, στους οποίους επιπλέον χαρίζεται ευτελώς η ελληνική ιθαγένεια. Οι τελευταίοι, ουδεμία σχέση έχουν με κατατρεγμένους δυστυχείς πρόσφυγες, απέναντι στους οποίους η ιερή ελληνική φιλοξενία είναι μέρος της Παράδοσής μας. Αντιθέτως, πρόκειται για μεγάλη πλειοψηφία ανδρών σε μάχιμες ηλικίες, που δεν έχουν καμία πρόθεση να αφομοιωθούν ή να ασπασθούν τον πολιτισμό, τις αξίες, τη γλώσσα και τους νόμους της κοινωνίας στην οποία εισβάλουν».

Αυτή η σιωπηλή γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του ελληνισμού μέσω της υπογεννητικότητας, αν αξιολογηθεί σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής από το 2010 και μετά (έτσι όπως παρατίθενται και στον ιστότοπο της ΝΙΚΗΣ) παραπέμπει μόνο στις κατάμαυρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, όπως οι γενοκτονίες του ελληνισμού που συντελέστηκαν από τους αιμοσταγείς Τούρκους. Μόνο που σε εκείνες τις περιπτώσεις ο εχθρός ήταν ξένος, ορατός και αναγνωρίσιμος, ενώ με το φαινόμενο της υπογεννητικότητας έχουμε να κάνουμε με εθνική αυτοχειρία, που εμπεριέχει πολύ πιο ύπουλες και δύσκολα αντιμετωπίσιμες μεθόδους.

Είναι θέμα μιας νοσηρής νοοτροπίας που πρέπει να αλλάξει στην ίδια την ελληνική κοινωνία, άλλα και στην πολιτική ηγεσία που πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτόν τον αργό θάνατο της πατρίδας μας, να ενισχύσει ουσιαστικά την οικογένεια και να δώσει σημαντικά κίνητρα σε κάθε νέα γυναίκα που σκέφτεται να γίνει μητέρα και κάθε άνδρα που επιθυμεί να γίνει πατέρας.

Όπως σημειώνεται και στις θέσεις της ΝΙΚΗΣ, το πρόβλημα δεν είναι μη αναστρέψιμο. «Αλλάζοντας τη νοοτροπία μας μαζί, κοινωνία και κυβερνώντες, αντιστρέφουμε τους δείκτες».

Διαβάστε εδώ τις θέσεις του κόμματος ΝΙΚΗ για το δημογραφικό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.