ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ Κόμμα: Καταγγελία πως δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια στην Αττική

Σοβαρή καταγγελία από το κόμμα «ΝΙΚΗ» ότι λείπουν από την Περιφέρεια Αττικής ψηφοδέλτιά της!
ΝΙΚΗ Κόμμα: Καταγγελία πως δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια στην Αττική

Με ανακοίνωσή του το κόμμα ΝΙΚΗ προχωρά σε μια σοβαρή καταγγελία που αφορά τη διαδικασία των εθνικών εκλογών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής (21/5).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κόμμα του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Νατσιός, δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια του κόμματος  σε αρκετά εκλογικά τμήματα της Αττικής, παρότι οι άνθρωποί του είχαν φροντίσει να εφοδιάσουν έγκαιρα την Περιφέρεια Αττικής.

ΝΙΚΗ Κόμμα: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Χριστός ανέστη! Η ΝΙΚΗ καταγγέλλει ότι ενώ έχει εφοδιάσει την Περιφέρεια Αττικής με πλήθος δεσμίδων ψηφοδελτίων υπερ-επαρκές για το σύνολο των εκλογικών τμημάτων των Εκλ. Περιφερειών Αττικής, εν τούτοις λείπουν εντελώς ή υπάρχουν σε ελάχιστες ποσότητες ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ σε πλήθος εκλογικών τμημάτων ορισμένων δήμων όπως Καλλιθέας (848-855, 9ο Δημοτικο Σχολείο Καλλιθεας, Σαπφούς, Σιβιτανίδειος) Βύρωνα (3ο Γυμνάσιο εκλογικά
τμήματα 39, 40, 41, Σχολικο συγκροτημα Ταταουλων, 81, 74, 26, 63, 71, 7ο και 8ο Σχολείο Βύρωνα όλο, 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα όλο), Νέα Πεντέλη, Κάλαμο, Κηφισιά.

Καλούμε τον κόσμο της Νίκης και κάθε φίλο της δημοκρατίας να αντισταθεί στην φίμωση του ιερού δημοκρατικού δικαιώματος του ελληνικού λαού.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.