ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα ψήφιζες για Δήμαρχο της Αθήνας τον Νίκο Παππά;

Δείτε πώς ο Νίκος Παππάς προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη
Θα ψήφιζες για Δήμαρχο της Αθήνας τον Νίκο Παππά;

Ο Νίκος Παππάς έχει συνδεθεί με το μπάσκετ, όμως, ανεξαρτήτως συμπαθειών/αντιπαθειών, έχει ξεχωρίσει και για την κοινωνική του δράση.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, ο αθλητής του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από τα 33α του γενέθλια, αποκάλυψε ότι ο Δήμος Αθηναίων και η διεκδίκησή του δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα radcast.gr, ο Νίκος Παππάς ξετύλιξε το κουβάρι των σκέψεων που είχε τα τελευταία χρόνια.

Από τη στιγμή που άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, όπως ο Αλέξης Τσίπρας και η Λιάνα Κανέλλη, του τηλεφώνησαν και τον ώθησαν να ενταχθεί σε αυτή, ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται προ των πυλών της υποψηφιότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος.

Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».

Σε περίπτωση που τελικά το πάρει απόφαση, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει κάποια δημοσκόπηση, αναφορικά με τις προθέσεις των κατοίκων της Αθήνας προς το πρόσωπό του.

Δείτε πώς ο Νίκος Παππάς προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.