×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στρατιωτική θητεία του γιου του Κωνσταντίνου στον Έβρο


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στρατιωτική θητεία του γιου του Κωνσταντίνου στον Έβρο


Για τη θητεία του γιού του Κωνσταντίνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του αυτές τις ημέρες στην Θράκη η οποία ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στη Σαμοθράκη.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν, ο μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

«Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης στον κ. Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο, που υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Έβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον Πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν. Μετά τη συνάντηση με τον μητροπολίτη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γιο του στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την παραμονή του στις Φέρες, ομάδα συνοριοφυλάκων πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη, τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρέχει και του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο τα διακριτικά της στολής τους. Η περιοδεία του πρωθυπουργού στη Θράκη θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στη Σαμοθράκη.Τελευταία Νέα