Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας περνάει για ηλίθιους. Τέλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κρεσέντο μίσους για τους ανεμβολίαστους από το βήμα της Βουλής

Τέσσερα πράγματα μας δίδαξε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

1) Θα μπορούσε να βάλει πρόστιμο 7.000 ευρώ στους ανεμβολίαστους υιοθετώντας το δόγμα της Αυστρίας…αλλά είναι καλούλης και δεν το έκανε

2) Οι ηλικιωμένοι που είναι ανεμβολίαστοι πολιορκούν το ΕΣΥ στερώντας θεραπείες από άλλους με πολύ σοβαρές ασθένειες – άσχετα αν η δημόσια υγεία υποβαθμίζεται συστηματικά από τις κυβερνήσεις.

Το γεγονός μάλιστα ότι αντί να έχουν επενδύσει εδώ και 2 χρόνια στη δημιουργία μόνιμων ΜΕΘ covid σωστά εξοπλισμένων με το κατάλληλο προσωπικό…ανοιγοκλείνουν πρόχειρες ΜΕΘ που τις έχουν για περιστατικά COVID με ο, τι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτές…

3) Οι ΜΕΘ δεν γεμίζουν από στρατιωτικούς ή αστυνομικούς…αλλά από ηλικιωμένους… Είναι γνωστό άλλωστε από τον Άκη Σκέρτσο πως δεν υπάρχει κάποια μελέτη ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό.

4) Υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα…αλλά ΔΕΝ έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς που είναι στις ΜΕΘ.

Φυσικά και δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με τον Πρωθυπουργό μας.

Στο παρακάτω video που ανεβάζει ο γνωστός λογαριασμός στο Twitter, οι νεκροί μάλλον είναι ηθοποιοί…δεν υπάρχουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει για τους ανεμβολίαστους, όπως μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς για όσους τολμούσαν να είναι κατά του μνημονίου. Με μίσος και έπαρση.
Αυτοί που δεν έχουν πάρει μαθήματα από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν, συνήθως πνίγονται στο άμεσο πολιτικό μέλλον.