×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ο Νίκος Χαρδαλιάς χρειάστηκε το αδιάβροχο του Πρωθυπουργού»


    Sportime Team

«Ο Νίκος Χαρδαλιάς χρειάστηκε το αδιάβροχο του Πρωθυπουργού». Χρειάστηκε να επιστρατευθεί το πολιτικό αδιάβροχο του ίδιου του πρωθυπουργού, για να προστατευθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας


Μερικές φορές είναι απολύτως κατανοητό για να είναι με διαφορά το νούμερο ένα έντυπο μέσο στη χώρα μας. Ο λόγος για την «Καθημερινή» που φροντίζει να τηρεί το ευκταίο (τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε) για κάθε μέσο. Ίσες αποστάσεις και κριτική σε όλους.

Σε ένα από τα άρθρα της λοιπόν, ασκείται εποικοδομητική κριτική και με σημαντικά επιχειρήματα προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο Μιχάλης Τσιντσινής που υπογράφει το άρθρο καταλήγει και σε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

«Το πρώτο κύμα της πανδημίας έφυγε. Όχι όμως και τα κατάλοιπα του μιντιακού της φορτίου. Ο υπεραναγνωρίσιμος Χαρδαλιάς έφθασε να ταυτίζεται με τον κρατικό μηχανισμό – με το κράτος όπως εννοείται στη φράση «πού είναι το κράτος;». Στην πανδημία, όπου το κράτος ήταν παρόν, η ταύτιση σήμαινε πολιτική υπεραξία. Στην Εύβοια, το κράτος, διά του Χαρδαλιά, εμφανίστηκε κατόπιν καταστροφής».

Διαβάστε ακόμα
Το κράτος εγκλημάτισε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιωπά και ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει την «ξεφτίλα» να… ντρέπεται

Και συνεχίζει κάνοντας μια πρόβλεψη για τη συνέχεια και το μέλλον του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας:

«Τα κορωνο-γαλόνια του Χαρδαλιά δεν κινδύνεψαν από τη διαχείριση της πλημμύρας στην Εύβοια. Η προσωπική και εγκωμιαστική στήριξη που του παρέσχε ο πρωθυπουργός δείχνει ότι το Μαξίμου δεν μπήκε καν στη βάσανο του καταλογισμού. Η αντίστροφη ανάγνωση όμως λέει πως χρειάστηκε να επιστρατευθεί το πολιτικό αδιάβροχο του ίδιου του πρωθυπουργού, για να προστατευθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Τόσο ακλόνητος. Τόσο ευάλωτος».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα