Τι φταίνε τα καημένα τα γαϊδούρια και τα μουλάρια (εσχάτως και τα «γαϊδουρομούλαρα») ώστε να τα μπλέκουν στους τσακωμούς που πρωταγωνιστούν ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Ο Παύλος Πολάκης και ο Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης τσακώνονται διαρκώς ακόμα και διαδικτυακά και ο κόσμος «καμαρώνει» για το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης

Τι φταίνε τα καημένα τα γαϊδούρια και τα μουλάρια (εσχάτως και τα «γαϊδουρομούλαρα») ώστε να τα μπλέκουν στους τσακωμούς που πρωταγωνιστούν ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Στην τελευταία πράξη, ο Πολάκης αποκάλεσε «γαϊδουρομούλαρο» τον Γεωργιάδη, μέσω Twitter. Σε μια κόντρα που έχει… βαθιά ιστορία αφού οι δυο τους φροντίζουν πάντα να μας κάνουν να νοσταλγούμε τη Βουλή της δεκαετίας του ’80. Όπου υπήρχαν εντάσεις κι αντιπαραθέσεις αλλά όχι τέτοιο επίπεδο.

Προσέξτε το πρώτο παράδειγμα.

Στις 4 Απριλίου 2021, ο Παύλος Πολάκης έστειλε μήνυμα στον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά από επέμβαση που έκανε ο τελευταίος στο ΚΑΤ. Του ευχήθηκε μεν περαστικά αλλά με ένα τρόπο εντελώς δικό του(ς)

1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)

3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .

Πάμε όμως να δούμε πως άρχισε και η ιστορία με τα μουλάρια, τα γαϊδούρια και τα γαϊδουρομούλαρα.

Στα τέλη Ιουλίου, όταν ο Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι μολύνθηκε από κορονοϊό, ο Πολάκης του έκανε συστάσεις.

«Περαστικά, αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα, πάρε ιβερμεκτίνη… Καλά μυαλά, στον αρχηγό σου και όλους σας!!!ΥΓ. Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές!!»

Ο Γεωργιάδης όμως δεν το έβαλε κάτω. Σιγά μην έμενε τελευταίος. Ξιφούλησε για την ιβερμεκτίνη παραθέτοντας ανακοίνωση του FDA. Εκεί τονίζεται ότι χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.Και χαρακτηρίζοντας «ανεύθυνο» τον Πολάκη.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε μένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Διαβάστε την ανακοίνωση του FDA  για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας».

Σιγά μην έμενε σιωπηλός ο Πολάκης. Αποκάλεσε «καραγκιόζη» τον Γεωργιάδη και… γαϊδουρομούλαρο!

«ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !

Μην συνεχίζεις να γίνεσαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!(φωτό 1)

Άλλωστε ως γαιδουρομουλαρο που είσαι και από αυτή τη μεριά καλό θα σούκανε !

(Ρωτα τον Τσιοδρα σου ,να σου πει σε πόσους τοχει δώσει)

Μην επιμένεις ασχετε τηλεβιβλιοπωλη σε πράγματα που δεν έχεις τα νευρωνικα κυκλώματα για να τα καταλάβεις!!(φωτό 2)

ΥΓ .Δεν σουφτασε το ξεφτυλικι με τον Αντώναρο ,θέλεις και δεύτερο σε μια μερα;;;»

Ο Γεωργιάδης θέλησε να δείξει… ανωτερότητα. Παρέθεσε το post του Πολάκη και απάντησε ως εξής:

«Δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου να εξηγήσω στο πρώην Αν. Υπουργό Υγείας Συριζανέλ την διαφορά μεταξύ του τί λέει ένας καθηγητής ή μία μελέτη, με το τί λέει η ρυθμιστική αδειοδοτική αρχή όπως ο FDA, αλλά «θα τον συγχαρώ για το κόσμιο και συναδελφικό του ύφος»….αυτός είναι ο Σύριζα!»!

Πάντως το θέμα με τα… συμπαθή τετράποδα (τα γαϊδούρια δηλαδή) είχε αρχίσει παλαιότερα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποκαλέσει «γαϊδούρι» τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή (!!!) μετά από αναφορά του τελευταίου στη σύζυγο του τότε βουλευτή της ΝΔ και νυν υπουργού ανάπτυξης.

Απολαύστε…

Όπως επίσης τον είχε πει και… κότα λειράτη!!!

Απολαύστε εκ νέου

Προσφάτως υπήρξε και ένταση μεταξύ τους στη διάρκεια των πυρκαγιών. Ο Πολάκης ανέφερε ότι «η Βόρεια Εύβοια κάηκε για να μπουν πιο εύκολα ανεμογεννήτριες. Ο Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Πολάκης διαρκώς υιοθετεί «συνωμοσιολογικές μπούρδες». Ο Πολάκης αφού πρώτα θυμήθηκε ότι ο Αδωνις πουλούσε νανογιλέκα στη συνέχεια απάντησε μακροσκελώς χαρακτηρίζοντάς τον «αμόρφωτο».

Για να το έχετε όλο μαζεμένο:

Μετά από όλα αυτά, που είναι μόνο για κανένα χαβαλέ των τρολ στο Twitter δε μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο.

Ούτε από έναν επιστήμονα που χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα εντός κι εκτός Κοινοβουλίου. Ούτε κι από έναν υπουργό που (ανεξαρτήτως των όσων έχει πει στο παρελθόν, άλλο θέμα αυτό που δεν είναι της παρούσης) συχνά- πυκνά γεμίζει το Twitter με fake news και λαϊκίζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Και μη μας κατηγορήσετε για «ισαποστάκηδες». Αυτό συμβαίνει, αν μπορείτε να δείτε πέρα από την κομματική σας τύφλωση.