ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σταύρος Λυγερός για τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται το κόμμα ΝΙΚΗ – «Ρούβλια» και μαύρο χρήμα στα μέσα ενημέρωσης

Το πόσο ξαφνικά έγιναν trend οι ρωσικές επαφές που έχουν Μονές στο Άγιο Όρος με σκοπό να πληγεί η ΝΙΚΗ σχολίασε ο Σταύρος Λυγερός.
Ο Σταύρος Λυγερός για τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται το κόμμα ΝΙΚΗ – «Ρούβλια» και μαύρο χρήμα στα μέσα ενημέρωσης

Ο Σταύρος Λυγερός σχολίασε τον πόλεμο που δέχεται το κόμμα ΝΙΚΗ λόγω της ξαφνικής άνοδός του και την σχεδόν βέβαιη είσοδό της στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Η Νέα Δημοκρατία έβαλε τα δημοσιογραφικά… σκυλιά της να πλήξουν το κόμμα ΝΙΚΗ», είπε μεταξύ άλλων.

Η Νέα Δημοκρατία ανησυχεί για την άνοδο του ποσοστό της Νίκης, η οποία είναι ικανή να της στερήσει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μέχρι πρότινος άγνωστη η ΝΙΚΗ, ουδείς ασχολούνταν μαζί της και ξαφνικά ανακαλύφθηκαν «ρούβλια και μαύρο χρήμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς τα μέσα ενημέρωσης και εκπομπές όπως αυτή του Νίκου Ευαγγελάτου έχουν ξεκινήσει έναν βρώμικο πόλεμο χωρίς στοιχεία κατά της Νίκης. Ο Σταύρος Λυγερός κάνει αναφορά και στο πόσο… ενοχλεί το ότι είναι ένα χριστιανικό κόμμα, το οποίο ισοσκελίζουν (ακριβώς επειδή αναφέρουν πως είναι χριστιανικό) με ακροδεξιά στοιχεία. Παρότι στο εξωτερικό, η χριστιανοδημοκρατική έννοια είναι απλό τις πλέον συνηθισμένες στον χαρακτηριστικό πολιτκών κομμάτων.

Ο Σταύρος Λυγερός για το κόμμα ΝΙΚΗ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>