ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oruc Reis: Έγγραφα φωτιά από το Sky News Αrabia δείχνουν πως κατασκοπεύουν οι Τούρκοι

Oruc Reis: Και ενώ το θερμόμετρο στην Ανατολική Μεσόγειο, με τις παράνομες έρευνες του τουρκικού ερευνητικού στην περιοχή, να είναι στα ύψη μία αποκάλυψη του Sky News Arabia έρχεται να φέρει σε πιο δύσκολη θέση την Τουρκία. Πρόκειται για απόρρητα έγραφα της Άγκυρας, τα οποία φέρνει στο φως το nordicmoniter.com. Όπως επιβεβαιώνεται στα έγγραφα, Τούρκοι...
Oruc Reis: Έγγραφα φωτιά από το Sky News Αrabia δείχνουν πως κατασκοπεύουν οι Τούρκοι

Oruc Reis: Και ενώ το θερμόμετρο στην Ανατολική Μεσόγειο, με τις παράνομες έρευνες του τουρκικού ερευνητικού στην περιοχή, να είναι στα ύψη μία αποκάλυψη του Sky News Arabia έρχεται να φέρει σε πιο δύσκολη θέση την Τουρκία.

Πρόκειται για απόρρητα έγραφα της Άγκυρας, τα οποία φέρνει στο φως το nordicmoniter.com.

Όπως επιβεβαιώνεται στα έγγραφα, Τούρκοι δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες, βρίσκονται στις λίστες της Άγκυρας ως πράκτορες της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα που επικαλείται το nordmonitor.com η Τουρκία στέλνει πράκτορες της ΜΙΤ μέσω των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα, ώστε να κατασκοπεύουν υπέρ της Άγκυρας.

Ακολουθεί το tweet του έγκυρου Alert Channel:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

?>