Οruc Reis: Είδηση φαίνεται πως βγάζει η σημερινή συνάντηση του Νίκου Δένδια με την κυπριακή ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία υπογραφής για την ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου, αν δεν υπάρξουν κυρώσεις της Ε.Ε. για την παράνομη τουρκική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως αναφέρει το έγκυρο Alert Channel στο Twitter, η συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου...

Οruc Reis: Είδηση φαίνεται πως βγάζει η σημερινή συνάντηση του Νίκου Δένδια με την κυπριακή ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία υπογραφής για την ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου, αν δεν υπάρξουν κυρώσεις της Ε.Ε. για την παράνομη τουρκική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως αναφέρει το έγκυρο Alert Channel στο Twitter, η συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ελλάδα είναι έτοιμη και το αν θα ενεργοποιηθει ή όχι εξαρτάται από της στάστη της Ε.Ε. αναφορικά με τις κηρώσεις που ζητά η Ελλάδα σε βάρος της Τουρκίας.

Με απλά λόγια, αν δεν υπάρξουν κηρώσεις από την Ε.Ε. τότε Ελλάδα και Κύπρος θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία που ενώνει της ΑΟΖ των δύο χωρών και θα βάλουν τέλος στα όνειρα της Τουρκίας για την «γαλάζια πατρίδα» και την έξοδό της στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE