Άδωνις Γεωργιάδης

Γι' άλλη μία φορά Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Αυτή τη φορά για τα όσα έλεγαν πριν 11 χρόνια για κατάληψη Πακιστανών στο Σύνταγμα!

«Ρόδα είναι και γυρίζει» λέει ο σοφός ελληνικός λαός κι ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης όταν στο παρελθόν έκαναν το… κομμάτι τους στην άκρα Δεξιά λογάριαζαν δίχως τον ξενοδόχο.

Το 2011 με ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων εγκαλούσαν τον τότε υπουργό για συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανάλογη με αυτή, που θύμισε εποχές Euro 2004 την Πρωτοχρονιά του 2022 και σόκαρε το Πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει η dimokratia.gr, ο νυν υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο νυν υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης στις 21 Φεβρουαρίου 2011, ως βουλευτές του ΛΑΟΣ, τότε, υπέβαλαν ερώτηση προς τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή.

«Η κατάληψη της πλατείας Συντάγματος» από ισλαμιστές, ήταν το θέμα, που τους απασχολούσε η οποία έλαβε χώρα με αφορμή τον εορτασμό της γέννησης του προφήτη Μωάμεθ.

Τα δύο νυν στελέχη της κυβέρνησης χαρακτήριζαν το θέαμα «αποτρόπαιο και σοκαριστικό» και κατήγγειλαν ότι «κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τον πόλεμο του Ισλάμ στην Ελλάδα».

Η εκδήλωση τότε, είχε διοργανωθεί από την πακιστανική οργάνωση ΡΑΚ HELLENIC CULTURAL & WELFARE SOCIETY (ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), που ανέλαβε την ευθύνη και για την πρόσφατη κατάληψη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς 2022.

Στην ερώτηση Γεωργιάδη – Πλεύρη ανέφεραν τα εξής:

«Προς τον αξιότιμο υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Θέμα: Κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από ισλαμιστές. Την Κυριακή 20.02.2011 οι Ελληνες πολίτες των Αθηνών έγιναν μάρτυρες ενός αποτρόπαιου και σοκαριστικού θεάματος, χιλιάδων φονταμενταλιστών ισλαμιστών να διαδηλώνουν οργανωμένα και συντεταγμένα, έχοντας καταλάβει την πλατεία Συντάγματος. Είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τον πόλεμο του Ισλάμ στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία.

Συνεπώς ερωτάσθε:

α) Ποιοι ήταν οι διοργανωτές αυτής της προκλητικής φονταμενταλιστικής συγκέντρωσης, ποιες “ενώσεις”, “οργανώσεις”, “forum”, και ΜΚΟ συμμετείχαν;

β) Είχε δοθεί άδεια για τη συγκέντρωση των φονταμενταλιστών στην πλατεία Συντάγματος και, αν ναι, ποιος τη χορήγησε και με ποιο σκεπτικό;

γ) Είναι σε γνώση των Αρχών και των υπηρεσιών του κράτους τυχόν σχέση και διασύνδεση των υποκινητών αυτής της συγκέντρωσης με ακραίους ισλαμιστές και τρομοκρατικές οργανώσεις; Αθήνα 21/02/2011.

Οι ερωτώντες βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής Α’ Αθηνών, Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής β’ Αθηνών».

Δείτε το έγγραφο:

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο