Πέτσας για την βόλτα Μητσοτάκη: «Ήταν στην Αττική, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις απαγορεύονται» (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Πέτσας για την βόλτα Μητσοτάκη: «Ήταν στην Αττική, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις απαγορεύονται» (vid)


Το θέμα με την βόλτα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πάρνηθα (την Κυριακή 29/11), συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα να βγάζει και σχετικό σποτάκι με καυστική διάθεση.

Για το θέμα ρωτήθηκε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη σημερινή (3/12) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως επιτρέπονται οι μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας όταν πρόκειται για άσκηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουσιαστικά άναψε  «πράσινο φως» για την μετακίνηση για λόγους σωματικής άσκησης μακριά από τον τόπο κατοικίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις έχουν απαγορευτεί και όχι αυτές.

Αναλυτικά η δήλωσή του αναφορικά με τη βόλτα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Είναι σαφές όσον αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, οτι δεν επιτρέπονται. Από όσο γνωρίζω η Πάρνηθα είναι στην Αττική. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν είχε ανακοινώσει το δεύτερο lockdown είχε αναφερθεί στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας σε ανθρώπους που αθλούνται και είχε αναφερθεί σε αυτούς που κάνουν ποδήλατο. Δεν καταλαβαίνω ποιος ανακαλύπτει την Αμερική χάριν εντυπώσεων. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με ποδήλατα και τσουρέκια, αυτό δεν καλύπτει τις ευθύνες κάποιων που ήταν σε κότερα με πούρα», ήταν όσα είπε ο κ. Πέτσας.

Δείτε όσα είπε μετά το 34ο λεπτό…


Sportime Extras