×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πέτσας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνει μικροπολιτική με την Αγιά Σοφιά – Επικίνδυνος ο πανικός τους»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Πέτσας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνει μικροπολιτική με την Αγιά Σοφιά – Επικίνδυνος ο πανικός τους»


Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για το θέμα της «Αγίας Σοφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης ζητά κυρώσεις για Τουρκία με 8μηνη καθυστέρηση – Τραγική ολιγωρία»

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή καιτην ύβρη της μετατροπής της «Αγίας Σοφίας» σε τζαμί» τονίζει ο κ. Πέτσας σημειώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Στέλιος Πέτσας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μικροπολιτική, με αφορμή το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι «ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας» και καταλήγει:

«Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την “ενεργητική εξωτερική πολιτική” τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν».

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα