×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ραχήλ Μακρή: Ζητά την υπογραφή Κικίλια για να φορέσει μάσκα!


    Λευτέρης Παυλίδης

Ραχήλ Μακρή: Ζητά την υπογραφή Κικίλια για να φορέσει μάσκα!


Η Ραχήλ Μακρή μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook ζητά από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να υπογράψει βεβαίωση ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία και δεν έχει επιπτώσεις σε αυτήν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

«Από το προφίλ του κυρίου Αντωνιάδη. Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση. Θα βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και δεν έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν. Θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Σισμανόγλειο σε κρίσιμη κατάσταση ο Τσοχατζόπουλος

Την ίδια βεβαίωση – δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα.

Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον αρμόδιος υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων. Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα. Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση», έγραψε η κ. Μακρή.

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα