Συναδινός

Την επικήρυξη τεσσάρων αθλητικών συντακτών με αφίσες στον Πειραιά σχολίασε με ανάρτηση του ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Ο κ.Συναδινός, στηλίτευσε την θλιβερή αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην ΓΓΑ: «Φασιστικής έμπνευσης η επικήρυξη δημοσιογράφων με αφίσες στον Πειραιά και θλιβερή η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που ήδη...

Την επικήρυξη τεσσάρων αθλητικών συντακτών με αφίσες στον Πειραιά σχολίασε με ανάρτηση του ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο κ.Συναδινός, στηλίτευσε την θλιβερή αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην ΓΓΑ:

«Φασιστικής έμπνευσης η επικήρυξη δημοσιογράφων με αφίσες στον Πειραιά και θλιβερή η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που ήδη έγινε μέρος του προβλήματος της οπαδικής βίας. Ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη θα ευαισθητοποιηθεί ή ασχολείται μόνο με τα πιτσιρίκια στις πλατείες;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγενάκης: Η επίσκεψη που ακυρώθηκε μετά την αντίδραση του Παναθηναϊκού!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με «τιτίβισμά» του είχε αναφέρει νωρίτερα τα εξής:

«Ο Αθλητισμός είναι ασύμβατος με κάθε μορφή βίας. Ομοίως και η Δημοσιογραφία, λειτούργημα με συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας. Κάθε πράξη που πληγώνει τον Αθλητισμό μας & τη Δημοσιογραφία είναι αυτονόητα καταδικαστέα. Η προάσπισή τους είναι συστατικό εξέλιξης της κοινωνίας μας».