Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ: Ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο


Βασίλης Μπαντής

Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ: Ζητά να ανοίξει το λιανεμπόριο


Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ τάσσεται υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου . 

Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέπουν και οι οικονομικές συνθήκες το επιβάλουν».

«Η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα με κύριο κριτήριο την υγεία των πολιτών λαμβάνοντας όμως παράλληλα υπόψη και σειρά άλλων παραγόντων που ασφαλώς περιλαμβάνουν και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες από το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την απώλεια εισοδήματος των εργαζομένων», τονίζει ο Σύνδεσμος.

Επιπλέον προσθέτει: «Σήμερα, τα αυστηρά μέτρα έχουν αποδώσει ότι μπορούσαν να αποδώσουν, τα νέα κρούσματα μειώνονται σταθερά όπως και οι εισαγωγές στις ΜΕΘ και οι απώλειες συνανθρώπων μας. Η έναρξη των εμβολιασμών και οι συνωστισμοί των εορτών που μένουν πίσω μας αφήνουν σημαντικό περιθώριο ασφαλείας για την επανέναρξη του εμπορίου με όλα βεβαίως τα μέτρα που εξασφαλίζουν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Η θετική στάση του αρμόδιου υπουργού αποτελεί ισχυρή ένδειξη για την αναγνώριση της σοβαρότητας της κατάστασης και τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης τόσο στο λιανικό εμπόριο όσο και σε όλη την παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέσβος: Σκληρό lockdown – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι

Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκίνησε η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους

 

 

 

 


Sportime Extras