ΣΥΡΙΖΑ: «Ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει να είναι ανέμελος είναι ο πρωθυπουργός»


Μάριος Σταμπουλής

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει να είναι ανέμελος είναι ο πρωθυπουργός»


Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό, που ζήτησε «ακόμα μία προσπάθεια δύο εβδομάδων» για την παράταση του lockdown.

Η παράταση του lockdown κατά δύο εβδομάδες είναι προ των πυλών, κάτι άλλωστε που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να δίνει τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα για δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης. Θα το σχεδιάσουμε, εφόσον το αποφασίσουμε, με έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες: η οικονομία να επαναλειτουργήσει σταδιακά και όλοι μας να πειθαρχήσουμε στους κανόνες ώστε αυτή να παραμείνει ανοιχτή».

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν άφησε ασχολίαστα τα συγκεκριμένα λόγια και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος έχει κάνει τεράστιες θυσίες εδώ και έναν χρόνο και πως «ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει ανέμελος είναι αυτός και η κυβέρνησή του.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη που προανήγγειλε παράταση του lockdown και ζήτησε «να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα δύο εβδομάδες», ότι οι πολίτες προσπαθούν με τεράστιες θυσίες εδώ και έναν χρόνο.

Ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει ανέμελος είναι αυτός και η κυβέρνησή του που έχουν τη χώρα σε lockdown τέσσερις μήνες. Ανέμελος για τη συνταγογράφηση των τεστ, για τα ΜΜΜ, για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους, για τα σχολεία, για τις επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών.

Εν τέλει ανέμελος και όταν κατόπιν εορτής απορεί γιατί αυξάνονται τα κρούσματα».

Παγώνη: «Πρέπει να ανοίξουν άμεσα τα μαγαζιά- Δεν έχει νόημα το lockdown»

Κορονοϊός Ελλάδα: 406 διασωληνωμένοι, 1.176 κρούσματα

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news