Σπίρτζης

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρέθηκε ο  τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρέθηκε ο  τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο ανέφερε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε εντολή να περάσει η αποστολή της Φενέρμπαχτσε, παρά το γεγονός ότι τέσσερα άτομα ήταν εμπύρετα. 

Ο Χρήστος Σπίρτζης το πρωί της Πέμπτης (8/7) βρέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατάθεσε μηνυτήρια αναφορά για τα όσα δημοσιεύτηκαν στην έντυπη έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ανέφερε ότι η ομάδα της Φενέρμπαχτσε είχε εισέλθει στη χωρά χωρίς να γίνουν οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι, με εντολή που φέρεται να είχε δώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τέσσερα μέλη της αποστολής είχαν πυρετό, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να περάσει η ομάδα τον έλεγχο. Η Φενέρ είχε έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό.

 

Διαβάστε επίσης:

Euroleague και ELPA υπέγραψαν συλλογική σύμβαση

Τρεις «βόμβες» με απόδοση 100!

ΑΕΚ: Ο λόγος της παρουσίας του αδερφού του Λε Ταλέκ!