Στέφανος Κοτσόλης ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν από τους παίκτες που δεν μιλούσε συχνά ο Στέφανος Κοτσόλης. Σπάνια τον έβλεπες να βγαίνει μπροστά ή να τοποθετείται για κάτι. Τώρα, όμως, φαίνεται πως δεν άντεξε. Μέσω Instagram ξεσπάθωσε! Ο λόγος ήταν η αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας τον ενόχλησαν με αποτέλεσμα να κάνει story για...

Ήταν από τους παίκτες που δεν μιλούσε συχνά ο Στέφανος Κοτσόλης. Σπάνια τον έβλεπες να βγαίνει μπροστά ή να τοποθετείται για κάτι.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως δεν άντεξε. Μέσω Instagram ξεσπάθωσε! Ο λόγος ήταν η αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας τον ενόχλησαν με αποτέλεσμα να κάνει story για να πάρει θέση.

Ο Στέφανος Κοτσόλης έγραψε το ακόλουθο: «ΕΛΕΟΣ. Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται λίγο να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση;;; Μάλλον ξεχνούν ότι σε λίγες ώρες θρηνήσαμε περισσότερα θύματα από ότι έχουμε θρηνήσει σε 3 μήνες πανδημίας… Κάντε μου την χάρη δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες και βγείτε και χειροκροτείστε αυτούς που διαχειρίζονται την κατάσταση αυτή. Όσοι έχετε απομείνει…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happiness is common.Human dignity is not.I choose DIGNITY… #menoumespiti #foodforthought #quoteoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StefKotsolis (@stefkotsolis) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την ημέρα οι ώρες περνούν πιο εύκολα.Συνομιλούμε με συγγενείς και φίλους,μας απορροφούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μένουμε σπίτι ήρεμοι προς το παρόν σε σύγκριση με το τρέξιμο της καθημερινότητας.Το βράδυ όμως εγώ δυσκολεύομαι.Παρακολουθωντας το δραμα που βιώνει η Ιταλία ψυχοπλακωνομαι.Επισκεφτηκα την Ιταλία πρώτη φορά πολύ μικρός και την «ερωτεύτηκα» αμεσως.Με συνεπήραν η μουσικότητα της γλώσσας,η κομψότητα των ανθρώπων,η παραστατικότητα των εκφράσεων τους,τα ιστορικά κέντρα των πόλεων,το φαγητό,το ποδόσφαιρο τους.Αν θα έπρεπε να εγκαταλείψω την Ελλάδα μας,θα επέλεγα να ζήσω εκει.Βεβαια όσο μεγαλώνω και με γνώμονα τον χαρακτήρα μου ίσως η πιο «αυστηρή»Ελβετία να ήταν πιο ρεαλιστική επιλογή.Και κοντά οδικώς στην Ιταλία.Με σοκάρει ο αριθμός των νεκρών που θρηνούν οι γείτονες καθημερινά.Και φαίνεται να μην έχει τελος η τραγική αυτή καταμέτρηση.Πριν 2 μήνες ήμουν στο Μιλανο και η πόλη έσφυζε από ζωή.Σημερα οι πόλεις μοιάζουν εγκαταλελειμμένες,παραδομένες στον θανατηφόρο ιό.Θεωρώ την χώρα μας τυχερή που εχουμε την συγκεκριμένη κυβέρνηση.Τυχερη γιατί δεν εκλέχθηκε από τον λαό μας γιατί εκτιμήθηκαν οι προεκλογικές της εξαγγελίες και οι δυνατότητες της αλλά γιατί απηύδησε η πλειοψηφία με τον ερασιτεχνισμό και την έπαρση της προηγούμενης κυβερνησης.Αν σήμερα η κατάσταση εδώ φαίνεται ελεγχόμενη σε σχέση με αλλά ευρωπαϊκά κράτη είναι γιατι οι υπεύθυνοι έσπευσαν άμεσα να πάρουν μέτρα για να μας προστατεύσουν.Και αν όλοι μας επιδεικνύαμε στοιχειώδη σωστή κοινωνική συμπεριφορά και υπακοή στα μέτρα αυτά ,τα πράγματα θα ήταν και θα εξελίσσονταν ακόμα καλύτερα.Αντιθετως φανήκαμε απείθαρχοι.Ουτε οι καφετέριες θα εκλείψουν,ούτε τα μπαρ,ούτε οι παραλίες.Αν δεν σεβόμαστε τους συμπολίτες μας ας σεβαστούμε όσους αγαπάμε.Τρεμω στην ιδέα πως θα βιώσουμε εδώ όσα συμβαίνουν στην Ιταλία.Οποτε ας διακωμωδήσουμε στο Instagram τα γάντια,τις μάσκες και τα χαρτιά υγείας για να μην καταρρεύσουμε ψυχολογικά αλλά ταυτόχρονα ας βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όσα επιτάσσει η κρισιμότητα της κατάστασης.Οπως θα κάναμε ως έθνος αν η απειλή ήταν πιο ξεκάθαρη…Καλή δύναμη στον πρωθυπουργό,στο επιτελείο του,στον κύριο Τσιοδρα,στους γιατρούς και στους νοσηλευτές.Καλη δύναμη σε όλους μας…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StefKotsolis (@stefkotsolis) στις