ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «πόδι» το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης στον δρόμο των διαιτητών – Eιλημμένη απόφαση για «λουκέτο»!

Η οπαδική βία έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίζει την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτητών!
Στο «πόδι» το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης στον δρόμο των διαιτητών – Eιλημμένη απόφαση για «λουκέτο»!

Η έξαρση της αθλητικής βίας έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην Κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει λουκέτο σε όλα τα πρωταθλήματα!

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ήδη η Αστυνομία έχει ζητήσει να διακοπούν όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα εξετάζει και το επομενο βήμα που είναι να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις στα γήπεδα, κάτι που τινάζει στον άερα την διεξαγωγή ακόμα και αγώνων στο…πινκ – πονκ!

Από χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί έντονος προβληματισμός για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Ήδη στη Super League οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή την οποία ενδεχομένως και να συνεχίσουν.

Για το πρωί του Σαββάτου (11.00) έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος και οι Σταύρος Παπασταύρου, Ακης Σκέρτσος και Γιάννης Μπρατάκος.

Η απόφαση που έχει παρθεί στο Μαξίμου είναι ειλημμένη. Αναστολή σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του προσεχούς Σαββατοκύριακου! Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν οι διαιτητές.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!