ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική φρεγάτα: Ηλεκτρονικός πόλεμος και σε γαλλική φρεγάτα

Τουρκική φρεγάτα: Μία ακόμα προκλητική ενέργεια από την Τουρκία αυτή την φορά και προς γαλλικό πλοίο. Η ΕΡΤ αποκάλυψε μία προκλητική ενέργεια των Τούρκων, με ηλεκτρονικό πόλεμο και στραμμένα τα όπλα προς μια ελληνική φρεγάτα που έπλεε στην Ανατολική Μεσόγειο. Αντίστοιχη ενέργεια έκαναν οι Τούρκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, και προς μία γαλλική φρεγάτα. Ήταν το...
Τουρκική φρεγάτα: Ηλεκτρονικός πόλεμος και σε γαλλική φρεγάτα

Τουρκική φρεγάτα: Μία ακόμα προκλητική ενέργεια από την Τουρκία αυτή την φορά και προς γαλλικό πλοίο.

Η ΕΡΤ αποκάλυψε μία προκλητική ενέργεια των Τούρκων, με ηλεκτρονικό πόλεμο και στραμμένα τα όπλα προς μια ελληνική φρεγάτα που έπλεε στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αντίστοιχη ενέργεια έκαναν οι Τούρκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, και προς μία γαλλική φρεγάτα.

Ήταν το δεύτερο περιστατικό με τουρκικά πλοία και γαλλική φρεγάτα.

Ανοιχτά της Λιβύης οι Τούρκοι είχαν παρενοχλήσει με ηλεκτρονικές παρεμβολές και την γαλλική φρεγάτα Courbet, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζήτησε την βοήθεια των ελληνικών πλοίων για να μπορέσει να προσανατολιστεί.

Μάλιστα κατά πολλούς αυτές οι δύο περιπτώσεις ήταν και η αιτία που η Γαλλία αποφάσισε να στείλει στην περιοχή το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ευρώπης, το αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκική φρεγάτα: Ηλεκτρονικός πόλεμος και σε γαλλική φρεγάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.