ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος για Μητσοτάκη: «Oι περικεφαλαίες και οι κραυγές για προδοσία ξεχάστηκαν»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο της στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ευκλείδης Τσακαλώτος ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε με το δικό του τρόπο τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Νωρίτερα, υπήρξε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι. Σε αυτή, ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται να τόνισε πως είναι «επιτακτική ανάγκη η πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε παρέμβαση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Οι χλαμύδες, οι περικεφαλαίες, και οι κραυγές για προδοσία ξεχάστηκαν».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ανάγκη για πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών λέει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι χλαμύδες, οι περικεφαλαίες, και οι κραυγές για προδοσία ξεχάστηκαν. Αφού όμως χρησιμοποιήθηκαν ευκαιριακά από πολλούς για να δηλητηριάσουν για 30 χρόνια την πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και σαν συστατικό στοιχείο του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου το 2019.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, μαζί με την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, την έξοδο από τα μνημόνια, το μαξιλάρι, τα δικαιωματικά νομοσχέδια, είναι από τους λόγους που είμαστε περήφανοι για την διακυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά. Και είναι οδηγοί για την Δεύτερη, όπου βέβαια θα έχουμε πολύ περισσότερη δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά στα Social Media.

Ανάγκη για πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών λέει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι χλαμύδες, οι περικεφαλαίες,…

Δημοσιεύτηκε από Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Λιανεμπόριο: Ο Μητσοτάκης «έδειξε» άνοιγμα από 18/01 – Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

ΣΧΟΛΙΑ