Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο πρόστιμό που πήρε μια 80χρονη γυναίκα, ενώ έριξε τα «βέλη» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε σε πρόστιμο που καλείται να πληρώσει μια 8οχρονη, για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα...

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο πρόστιμό που πήρε μια 80χρονη γυναίκα, ενώ έριξε τα «βέλη» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε σε πρόστιμο που καλείται να πληρώσει μια 8οχρονη, για άσκοπη μετακίνηση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία…».

Η σχετική αναφορά έχει να κάνει με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Ικαρία και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Όπως κατήγγειλε η κ. Νιτσόλα με ανάρτηση της στο Facebook, “Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!! Από κάτω άλλοι 30-40 συνωστισμενοι μπάτσοι απ την κουστωδεια του, τον αναμένουν συνωστισμενοι!! Εγώ θα πάω να τους καταγγείλω τώρα λοιπόν!! Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!!!”

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: 

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει.

Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους.

Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)