Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Βαριά η σκιά της κ. Μενδώνη πίσω και πάνω από εσάς»


Λευτέρης Παυλίδης

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Βαριά η σκιά της κ. Μενδώνη πίσω και πάνω από εσάς»


«Επίθεση» από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υπόθεση Λιγνάδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ανοιχτή… επίθεση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, για την υπόθεση Λιγνάδη, που μονοπωλεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον κάλεσε να απαντήσει γιατί «δεν επιδείξατε τα ίδια αντανακλαστικά στην υπόθεση Λιγνάδης με αυτά που επιδείξατε στην περίπτωση της καταγγελίας Μπεκατώρου, στην οποία όλοι χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τι σας φόβισε στην υπόθεση Λιγνάδη, τι σας έκανε να οργανώσετε την επιχείρηση συγκάλυψης χωρίς να υπολογίσετε τι σήμα δίνετε στην ελληνική κοινωνία;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι η υπόθεση επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως «ταλαιπωρία ενός σκηνοθέτη για τον τίποτα» και οι δημόσιες καταγγελίες και αποκαλύψεις ως παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας»

«Αν κάποιο κριτήριο αθωότητας αμφισβητείται και πολύ σοβαρά είναι το τεκμήριο της δικής σας πολιτικής αθωότητας. Γιατί όσο και αν προσπαθείτε να αλλάξετε τη συζήτηση, μια βαριά σκιά σε αυτή την αίθουσα πλανιέται, πίσω και πάνω από εσάς -αν και δεν είναι στα έδρανα, η σκιά της υπουργού Πολιτισμού της κ. Μενδώνη», τόνισε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα σχολίασε την ομιλία που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι κοινωνία ανέμενε μία συγγνώμη για λάθη, ολιγωρίες και παραλείψεις, αλλά ο κ. Μητσοτάκης κινήθηκε με την τακτική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λίνα Μενδώνη: ΝΤΡΟΠΗ! 56 άνθρωποι της τέχνης υπέρ της Υπουργού πολιτισμού που δεν αμφισβητούσε το… ήθος που είχε ο Λιγνάδης

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras