Sportime

Τσουκαλάς: Επίθεση στον Χατζηδάκη με αφορμή την εφορία που πληρώνει ο Ολυμπιακός (vid)

Στον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστρεψε τα βέλη του ο Τάκης Τσουκαλάς με αφορμή τα ποσά που δίνει ο Ολυμπιακός στην εφορία και όχι μόνο.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Στον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστρεψε τα βέλη του ο Τάκης Τσουκαλάς με αφορμή τα ποσά που δίνει ο Ολυμπιακός στην εφορία.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι το θέμα, αλλά όχι το επίκεντρο. Ο Τάκης Τσουκαλάς έστρεψε τα βέλη του προς τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη. Αφορμή ήταν τα ποσά που δίνει ο ερασιτέχνης στην εφορία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης έδωσε την Τετάρτη μια συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή εξήγησε αναλυτικά τους τίτλους και όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα σε σχέση με άλλους συλλόγους στην Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε και κάποια φορολογικά ζητήματα με καταγγελτικό τρόπο. «Εμείς πληρώνουμε το χρόνο πάνω από δύο εκατ. ευρώ σαν σύλλογος και οι άλλοι τίποτε. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός».

Αυτές τις κουβέντες πήρε και ανέλυσε ο Τάκης Τσουκαλάς, προσωποποιώντας το ζήτημα στον Κωστή Χατζηδάκη.

O Tάκης Τσουκαλάς στέλνει τον κόσμο ταμείο! Τρομερά ποσοστά επιτυχίας ΕΔΩ!

Ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Υπουργό Οικονομικών

https://youtu.be/zxkb3iPVBCc

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα