ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό (vid)

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο πολιτικός Βασίλης Λεβέντης σύμφωνα με πληροφορίες.
Βασίλης Λεβέντης: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό (vid)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και πρώην βουλευτής Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται διασωληνωμένος με covid-19 στον Ευαγγελισμό. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο. Προς παρόν καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η κατάστασή  του να σταθεροποιηθεί. Ο Βασίλης Λεβέντης όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ έχει και υποκείμενο νόσημα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.